Bewaar je herinneringen, maak een back-up!

Je herkent het wel, je hebt een supermooie vakantie achter de rug met tal van verschillende mooie foto's en video's. Vervolgens plaats je al deze bestanden in een map op jouw computer. In principe heb je jouw bestanden in dat geval opgeslagen op een daarvoor bestemde plek. Echter kan het altijd voorkomen dat je computer kapot gaat of in het ergste geval zelfs gestolen wordt. In dat geval ben je al jouw kostbare vakantiefoto's en andere mooie herinneringen dus kwijt. Indien jij een online back-up maakt kun je in dergelijke gevallen, nog altijd beschikken over de door jouw opgeslagen bestanden.

Naast het maken van een back-up van jouw foto's of video's kun je natuurlijk ook een back-up maken van belangrijke bestanden in de zakelijke sfeer. Belangrijke gegevens omtrent bijvoorbeeld je eigen onderneming of bankoverzichten komen op deze manier niet in de foute handen terecht. Dankzij een back-up heb jij dus ook een stukje extra zekerheid voor jezelf.

Sla je bestanden op in de cloud

Wanneer je besluit om een back-up te gaan maken is het verstandig om jouw bestanden in de cloud op te slaan. In dat geval staan jouw bestanden op een externe plek opgeslagen en dus niet op jouw computer zelf. Bestanden in de cloud kun je ten alle tijden gebruiken en aanpassen of verwijderen indien nodig.

Terug naar Back-ups
Mijnwebsite