Back-up voor bedrijven – hartstikke eenvoudig!

Het maken van een back-up voor je bedrijf is niet moeilijk. Echter maakt het grootste deel van de ondernemers géén back-up omdat ze simpelweg niet weten hoe dit moet. Het kan echter erg gevaarlijk zijn voor een ondernemer om niet te beschikken over een zakelijke back-up. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot een faillissement van jouw onderneming. En laat dat nou net het laatste zijn dat je wilt.

Indien je het lastig vindt om gebruik te maken van een back-up zou je kunnen overwegen om gebruik te maken van een stappenplan. In dit stappenplan wordt er gekeken naar welke apparaten je zoal gebruikt en in hoeverre het gesteld is met de privacy. Vervolgens kun je nog kijken op welke plek je jouw bestanden wenst op te slaan. Je kunt een back-up namelijk op een externe harde schijf plaatsen, in de cloud of op een lokale server. Kortom, er zijn diverse stappen die je dient te doorlopen. Echter ben je dan wel verzekerd van een goede back-up voor je onderneming.

Online back-up 

Door gebruik te maken van een online back-up hoef je je niet langer zorgen te maken over jouw gegevens en of deze wel veilig zijn opgeslagen. Het online systeem maakt het mogelijk om dagelijks jouw data en belangrijke bestanden op te slaan. Op deze manier ben jij dus verzekerd van een kopie van jouw werkomgeving. Deze online back-up kan vervolgens uitstekend gebruikt worden indien je te maken krijgt met mogelijke calamiteiten. 
Je houdt zodoende ten alle tijden de volledige controle over jouw data. Bovendien kun je geheel zelf bepalen wie toegang krijgt tot deze data. Online heb jij de volledige controle!

Terug naar Back-ups
Mijnwebsite