Online backup zakelijk

Zakelijke online backup

Cloud Backup kan u helpen als u een online backup voor zakelijk gebruik wilt maken. Wij zorgen ervoor dat er voor u een speciale omgeving wordt gemaakt waar uw backup veilig in wordt neergezet. Deze backup wordt beschermd met 256 bits encryptie, waardoor het onmogelijk wordt voor anderen dan u om deze backup aan te spreken. Zakelijke online backup is onze specialiteit, wij bieden het meest complete pakket aan op dit gebied. Als u een cloud backup zakelijk wilt gebruiken, dan raden we u aan om eens op onze site te komen kijken. Hier vindt u alle mogelijkheden bij elkaar.

Online backup zakelijk gebruiken

Als u een online backup van uw gegevens maakt in de cloud, dan houdt dit in dat er op een beveiligd stukje van het Internet een ruimte wordt gemaakt voor de opslag van al uw belangrijke bestanden. Het voordeel van dit online zetten is het feit dat u niet meer afhankelijk bent van uw fysieke backup. Als er een keer een calamiteit is in bij uw bedrijf, dan kunnen zowel uw computers als fysieke backups onherroepelijk beschadigd worden. Hierdoor kunt u uw gegevens voorgoed kwijtraken. Met een backup in de cloud is dit niet het geval. Uw gegevens staan hier veilig en u kunt daarnaast uw gegevens ook benaderen van waar u maar wilt.

Zakelijke online backup bij Cloud Backup

Bij ons bedrijf weet u zeker dat uw waardevolle backup op een veilige plek komt te staan. Uw gegevens zullen nooit verloren raken en u hoeft er ook niet bang voor te zien dat ongenode ogen uw data te zien krijgen. Wilt u weer weten over de mogelijkheden bij Cloud Backup? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft en hoe we dit voor u kunnen gaan realiseren.