Online backup nederland

Een online backup voor Nederland

Het maken van een goede backup is voor elk bedrijf van groot belang. Per slot van rekening heeft u als MKB-er zeer waarschijnlijk alle informatie over uw bedrijf digitaal staan. Met andere woorden, stel dat er een keer iets gebeurt met de computer waar u uw data op heeft staan? Dit kan funest zijn voor de database waar u al uw gegevens in heeft staan en het is in het ergste geval zelfs mogelijk dat u helemaal niet meer bij uw data kunt. Dit is een groot probleem, want zo kunt u gegevens kwijtraken die onmisbaar zijn voor uw bedrijf. Een backup is dan een goed idee, maar waar bewaart u deze backup? Een fysieke backup kan nog altijd beschadigen, maar als u uw data in de cloud neerzet hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Online backup in Nederland

Cloud Backup is een Nederlands bedrijf dat uw waardevolle data neerzet op servers die in Nederland zijn gehuisvest. De online cloud backup in Nederland is waarschijnlijk de beste methode om ervoor te zorgen dat er geen gekke dingen gebeuren met uw gegevens. U hoeft bijvoorbeeld uw data niet meer fysiek te bewaren. Alles staat online, in een speciale, extra beveiligde omgeving waar alleen u of uw medewerkers bij kunnen komen. Deze omgeving is beveiligd met een 256 bits encryptie. Zo is uw data niet alleen veilig omdat er een backup in de cloud staat, maar ook nog eens omdat deze achter een zware beveiliging staat.

Online data backup in Nederland

Voor een online backup in Nederland moet u bij Cloud Backup zijn. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op dit gebied, die al heel wat klanten aan een online cloud backup in Nederland heeft geholpen. Wilt u ook dat uw data helemaal veilig wordt neergezet? Wilt u ook een backup waar u altijd bij kunt, ongeacht waar vandaan u deze benadert? Neem dan vandaag nog contact op met Cloud Backup. Wij zijn de beste optie op het gebied van een online data backup in Nederland.