Online backup MKB

Online backup voor MKB

U wilt uw gegevens toch ook op een veilige plek hebben staan? Uw data is veel waard. Per slot van rekening is het van groot belang dat u altijd bij uw gegevens kunt, als u bijvoorbeeld iets op moet zoeken of om een andere reden oude informatie nodig heeft. Het is dan een ramp als deze data om wat voor reden dan ook niet meer te benaderen is. Als u een manier wilt hebben waarmee u zeker van bent dat uw gegevens altijd veilig staan opgeslagen, kijk dan eens naar het maken van een online backup. Een online backup voor MKB, ook wel een cloud backup genaamd, is een hele veilige manier om uw informatie op te slaan. Wij slaan uw informatie dusdanig op dat niemand anders dan u erbij kan.

Online MKB backup bij Cloud Backup

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van online ruimte voor het opslaan van backups. U heeft hierbij een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u onze online backup voor MKB met een groot aantal verschillende server besturingssystemen benaderen. U kunt daarbij onder andere denken aan Windows 2003, 2008 en 2012. Op onze website vindt u een complete lijst met ondersteunde server besturingssystemen. Kleinere MKB bedrijven hoeven bij ons ook niet zoveel te betalen als grotere bedrijven. Met behulp van onze handige tool op de site kunt u snel bekijken hoeveel een maandelijks abonnement u zou kosten.

Meer informatie over onze online MKB backup

Als u bij ons een abonnement heeft, wordt uw data via uw Internet verbinding veilig naar onze dataservers verstuurd. U kunt er daarbij ook voor kiezen om alles naar een fysiek opslagmedium weg te schrijven. U heeft dan een dubbele backup, die alleen benaderd kan worden door iemand die de speciale, beveiligde encryptiesleutel in zijn bezit heeft. Het voordeel is dan dat u een online backup heeft die uw data beschermt als er in uw bedrijf diefstal, brand of waterschade is, maar ook een fysieke backup voor wanneer er snel een grote hoeveelheid data hersteld moet worden. Meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen met u bekijken we wat voor mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden.