Als MKB’er is het des te belangrijker om bedrijfsgegevens altijd op een tweede locatie op te slaan. U heeft informatie van uw klanten, bestellingen, contracten, etc. waarschijnlijk allemaal op uw computer of server staan. Waarschijnlijk heeft u ook een back-up gemaakt van deze bestanden, bijvoorbeeld op een externe harde schijf of een van de vele andere beschikbare opslagmedia. Stel nu dat uw bedrijf getroffen wordt door diefstal, brand of waterschade. Als u uw back-up op uw kantoor bewaart, kan alle data verloren zijn. Er is een perfecte oplossing om dit te voorkomen: cloud data opslag. Met zakelijke online back-up heeft u uw data altijd binnen handbereik in het geval van calamiteiten.

Online back-up van gevoelige data

Als u data opslagruimte bij ons in de cloud afneemt, dan worden uw gegevens in een Nederlands datacenter opgeslagen. Uw online back-up bestanden zijn hier niet alleen fysiek maar ook softwarematig sterk beveiligd door middel van 256 bits encryptie. Dit houdt in dat er niemand bij kan komen die niet over de encryptiesleutel beschikt. Indien u nu een keer een back-up nodig heeft, heeft u altijd een kopie van uw data klaarstaan. Online data opslag is een veilige manier van data opslaan. Zelfs als uw computer of opslagmedia onherstelbaar beschadigd zijn, dan nog kunt u uw online back-up altijd bereiken.

Oplossingen van Cloud Back-up voor MKB’ers

Cloud Back-up is een Nederlands bedrijf dat haar servers in een beveiligd datacenter in Nederland heeft staan. We hebben veel ervaring met het aanbieden van data opslag in de cloud voor MKB’ers. We willen het voor bedrijven van elk formaat mogelijk maken om hun data altijd op een veilige plek op te slaan. Cloud back-up is betaalbaar, veilig, gebruiksvriendelijk en altijd toegankelijk.

Wilt u meer weten over online back-up of de mogelijkheden die u bij Cloud Back-up heeft? Vul gerust het contactformulier in of neem contact met ons op. We geven u graag antwoord op al uw vragen.