MKB backup

Eenvoudig een MKB Backup maken

Het Internet biedt een groot aantal mogelijkheden voor een bedrijf, als het aankomt op het maken van een backup van uw bestanden. De tijd dat u hier fysieke harde schijven of nog oudere systemen voor nodig had is wel voorbij. Het is nu heel eenvoudig om een beveiligde kopie van uw informatie online neer te zetten, waar alleen u er bij kunt. Het mooie hieraan is niet alleen dat u een MKB backup heeft die niet fysiek aan uw bedrijf is verbonden (in het geval van calamiteiten bij uw bedrijf), maar ook dat u deze backup overal waar u maar wilt kunt aanspreken. Het op deze manier opslaan van bestanden heet een cloud backup, Ons bedrijf, Cloud Backup, heeft de oplossingen voor uw MKB data backup.

Een MKB backup bij Cloud Backup

Bij ons bedrijf zet u snel en veilig uw gegevens in de cloud. Deze MKB Cloud Backup is beveiligd met de modernste technieken, zodat anderen hier absoluut niet bij kunnen. Alles is beveiligd met behulp van 256 bits encryptie. Hierdoor is uw eigen persoonlijke encryptiesleutel nodig om bij de bestanden te kunnen. Dit maakt het onmogelijk voor derden om uw informatie in te kunnen zien. Wij beveiligen uw data zowel fysiek als softwarematig! Wij ondersteunen een groot aantal server besturingssystemen, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld Windows 2003, Windows 2008 en Windows 2012. Op onze website vindt u een complete lijst van alle besturingssystemen die door onze dienst worden ondersteund.

MKB cloud backup

Bij Cloud Backup zet elke MKB-er alle informatie van zijn of haar bedrijf  veilig in de cloud. Wij doen dit ook nog eens tegen scherpe tarieven, die helemaal zijn aangepast aan de hoeveelheid informatie die u opgeslagen wilt hebben. Bij ons betalen kleinere bedrijven niet evenveel als grotere bedrijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zitten voor u klaar om u te vertellen wat voor mogelijkheden we u allemaal te bieden hebben. Cloud Backup biedt u een veilige, gebruiksvriendelijke manier van een backup van uw data opslaan in de cloud.