Data opslag cloud

Data opslag in de cloud

Nu het Internet ons steeds meer mogelijkheden biedt, is het ook steeds beter gesteld met de veiligheid van uw bestanden. Zeker tegenwoordig, waar steeds meer en meer digitaal wordt gedaan, is het van groot belang dat uw bestanden een veilige plek hebben. Als u ze alleen op uw computer laat staan, dan weet u dat ze waarschijnlijk niet meer te redden zijn als uw computer het loodje legt. Het is dan mogelijk om uw bestanden op fysieke opslagmedia, zoals bijvoorbeeld een harde schijf, te zetten. Bewaart u deze echter binnen uw bedrijf en gebeurt er iets met uw bedrijf, dan bent u de data alsnog kwijt. De beste oplossing is dan data opslag in de cloud. Cloud Backup is een Nederlands bedrijf dat u dit kan aanbieden.

Data opslag voor cloud

Als er sprake is van data opslag in cloud omgevingen, dan houdt dit in dat u uw backup neerzet in een beveiligde omgeving die hiervoor op Internet is aangemaakt. Dit is een omgeving waar niemand anders dan u bijkan. Wij zorgen ervoor dat al uw data veilig wordt versleuteld met behulp van 256 bits encryptie. U bent de enige die deze sleutel krijgt en ermee aan de slag kunt. U kunt het zien als een veilig huis voor uw data waar niemand binnen kan komen. We kunnen deze data eventueel ook voor u versleutelen, zodat u een kopie op een fysiek opslagmedium krijgt te staan. Ook deze data is dan alleen met uw speciale encryptiesleutel te benaderen. Cloud Backup maakt dit allemaal voor u mogelijk.

Uw data veiliger dan ooit

Niet alleen heeft u met cloud opslag bij Cloud Backup een veilige plek voor uw data waar niemand bijkan, u kunt er ook op rekenen dat u deze data altijd zult kunnen blijven benaderen. Mocht er iets met uw computer of bedrijf gebeuren, dan weet u zeker dat uw data in ieder geval nog voor u beschikbaar is! Meer weten hierover? Neem dan eens contact met ons op, of neem een kijkje op onze website. Hier kunt u ook snel berekenen hoeveel een abonnement bij Cloud Backup u zal gaan kosten.