Cloudopslag

Opslag in de cloud

Als u een MKB-er bent, dan snapt u hoe belangrijk het is om de gegevens van uw bedrijf altijd bij de hand te kunnen hebben. Het gaat dan om gegevens van uw klanten, bestellingen, contracten en meer, die u waarschijnlijk allemaal op uw computer heeft staan. Waarschijnlijk heeft u ook wel een backup gemaakt van deze bestanden. Dit kan natuurlijk op bijvoorbeeld een externe harde schijf, maar ook op een van de vele andere beschikbare opslagmedia. Stel nu echter dat uw bedrijf getroffen wordt door diefstal, brand of waterschade. Als u uw backup dan ook binnen uw kantoor had liggen kan alle data verloren zijn. Daar is echter een perfecte oplossing voor, waarmee u altijd uw data binnen handbereik heeft: cloudopslag.

Voor u data opslag cloud opslag gebruiken

Hoe een cloud precies in zijn werk gaat? Dat is eenvoudig uit te leggen. Als u cloud opslagruimte aanschaft, dan houdt dit in dat uw data op een beveiligde plek online komt te staan. Deze plek is dusdanig sterk beveiligd, door middel van 256 bits encryptie, dat hier naast uzelf niemand bij kan komen. Het mooie is dat u nu altijd een kopie van uw data klaar heeft staan als u een keer een backup nodig heeft. Opslag in de cloud is de veiligste manier van data opslaan. Zelfs als uw computer of opslagmedia onherstelbaar beschadigd zouden zijn geraakt, dan nog kunt u uw data altijd bereiken.

Oplossingen van Cloud Opslag

Cloud Opslag is een Nederlands bedrijf dat haar servers op een beveiligde plek in Nederland heeft staan. We hebben veel ervaring met het aanbieden van cloudopslag aan MKB-ers. We willen het voor bedrijven van elk formaat mogelijk maken om ervoor te zorgen dat hun data altijd op een veilige plek staat. Opslag op cloud basis is veilig, gebruiksvriendelijk en altijd te benaderen. U kunt hier alle informatie over vinden op onze website. Uiteraard staan we ook voor u klaar om persoonlijk een toelichting te geven. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, we vertellen u graag wat voor mogelijkheden u allemaal bij ons heeft!