Cloud opslag zakelijk

Zakelijke cloud opslag bij Cloud Backup

Als u een bedrijf heeft en u zoekt een manier om al uw belangrijke data veilig als backup op te slaan, neem dan eens een kijkje op de website van Cloud Backup. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat al specialisatie het opslaan van gegevens in de cloud heeft. Met andere woorden, de backup die u graag op een veilige plek neer wil zetten, wordt dan online neergezet waar alleen u er bij kunt komen. Niet alleen hoeft u zich dan geen zorgen te maken over het bewaren van uw gegevens, u weet nu ook zeker dat al uw belangrijke informatie op een plek komt te staan die met de meest geavanceerde technieken beveiligd is. Cloud backup is een handige, veilige manier om uw backups echt op een goede plek neer te zetten.

Cloud opslag zakelijk

Voor zakelijke cloud opslag moet u bij Cloud Backup zijn. We zijn een bedrijf dat veel ervaring heeft met het opslaan van gegevens in de cloud. Een backup maken in de cloud is veilig, snel en eenvoudig. Een belangrijk voordeel van cloud opslag is het feit dat u de backup vanaf meerdere plekken kunt benaderen. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat u altijd een backup heeft als er een calamiteit is geweest bij uw bedrijf. U uploadt uw bestanden via uw eigen Internet verbinding naar ons datacenter. U kunt dan hierna ook uw bestanden op een lokaal opslagmedium zetten. U heeft dan een dubbele beveiliging. Wij versleutelen de bestanden op uw harde schijf namelijk ook voor u, met dezelfde sleutel als de bestanden die in de cloud komen te staan.

Met Cloud Backup uw data veilig in de cloud zetten

Cloud Backup helpt u met uw cloud opslag op zakelijk gebied. We hebben hier een abonnement voor dat u maandelijks betaalt. Op onze website vindt u een handige tool waarmee u snel kunt uitrekenen wat uw kosten maandelijks worden. U kunt hier bijvoorbeeld aangeven hoeveel data u opgeslagen wilt hebben en dan ziet u gelijk wat dit voor uw abonnementskosten betekent. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.