Cloud backup

Zakelijke online backup

Bent u als ondernemer op zoek naar een manier om uw data veilig te bewaren? Het gedoe met disks en tapes kan voorgoed tot de verleden tijd behoren als u een backup van uw data in de cloud neerzet. Het Nederlandse bedrijf Cloud Backup heeft een scala aan oplossingen op het gebied van de cloud backup. Wij hebben servers in Nederland voor u klaarstaan die ook uw data geheel veilig een plek kunnen geven. Uiteraard zijn al onze servers geheel beveiligd door middel van 256 bits encryptie en hoeft u zich er zodoende geen zorgen om te maken dat er iets gebeurt met uw data. Onze manier van data backups maken is niet alleen veilig, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact met ons op.

Een cloud back-up maken

Het ontstaan van de cloud heeft het leven voor veel mensen een stuk makkelijker gemaakt. In plaats van dat er allemaal fysieke opslagmedia gekocht moeten worden, kan er heel eenvoudig een backup van belangrijke gegevens in de cloud worden neergezet. Als u dit doet bij Cloud Backup, dan weet u niet alleen zeker dat uw backup hier geheel veilig komt te staan, maar ook dat u altijd bij uw data kunt, waar vandaan u maar wilt. De data hoeft zodoende niet meer fysiek bij u aanwezig te zijn als u een keer wat op wilt zoeken. Een back-up in cloud is een moderne, snelle en veilige manier om uw data op te slaan. Zodoende weet u zeker dat er nog een versie van uw gegevens beschikbaar is als er iets is gebeurd met uw originele bestanden.

Snel aan de slag met een cloud backup

Als u een cloud back-up heeft van uw bestanden, dan weet u zeker dat u hier altijd bij kunt en dat u nooit meer bang hoeft te zijn dat uw belangrijke gegevens voorgoed verdwijnen. Bij ons heeft u hierbij meerdere opties. U betaalt voor onze back-up cloud per maand, waarbij uw maandbedrag wordt gebaseerd op een aantal verschillende factoren. Hoeveel servers heeft u nodig voor uw informatie, hoeveel GB aan data moet er opgeslagen worden, wilt u eventueel een extra Exchange mailbox backup maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden op dit gebied met ons te bespreken.