Backup oplossingen mkb

Backup oplossingen voor MKB

Het is voor elk bedrijf van groot belang om alle belangrijke informatie van het bedrijf goed op te slaan. Als er een keer iets gebeurt met uw bedrijf en de fysieke opslagmedia raken beschadigd, dan bent u uw gegevens toch kwijt. In dat geval is het verstandig om ook een backup in de cloud te maken. Hierbij worden uw gegevens online opgeslagen en kunt u ze in principe altijd benaderen, ongeacht waar u zich fysiek bevindt. Als u een van de backup oplossingen voor MKB van Cloud Backup gebruikt, dan weet u zeker dat uw data op een beveiligde plek komt te staan. Onze MKB backup oplossingen zijn daarbij niet alleen veilig, maar ook gebruiksvriendelijk. U kunt altijd bij uw data als u een keer een back up nodig heeft.

Cloud back-up oplossingen MKB

Met het ontstaan van de cloud is het een stuk makkelijker geworden om een backup te maken van data, en om deze dan ook weer te gebruiken indien dat nodig is. Er hoeven geen fysieke opslagmedia te worden gebruikt, u kunt gewoon achter uw computer blijven zitten en de data die u nodig heeft aanspreken. Cloud Backup heeft de zakelijke oplossingen die ook u als MKB-ondernemer aan een goede cloud backup kan helpen. Bij ons worden uw bestanden en databases met behulp van 256-bits encryptie opgeslagen. Dit gebeurt in een geheel beveiligd Nederlands datacenter.

Meer weten over onze backup oplossingen voor MKB?

Als u meer wilt weten over onze MKB backup oplossingen, dan vindt u hier veel informatie over op onze website. We hebben de diverse facetten van onze cloud backup oplossingen voor MKB voor u op een rijtje gezet. Zo leest u hier alles over Beveiliging, Operating Systems, Databases en Data opslag. Heeft u na het doornemen van deze informatie toch nog vragen over diensten? Neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag hoe wij te werk gaan en hoe we u kunnen helpen bij het veilig opslaan van al uw data.